VABILO

Vljudno vas vabimo na novinarsko konferenco z ministrico za okolje in prostor Ireno Majcen za projekt Oskrba s pitno vodo Pomurja – Sistem C.

Predstavili vam bomo zaključevanje projekta ter dosežene rezultate in pozitivne učinke za občanke in občane sodelujočih občin.

Novinarska konferenca bo v ponedeljek, 30. novembra 2015, ob 12. uri
v Golarjevi hiši,  Prešernova ulica 21, Ljutomer.

V projektu Oskrba s pitno vodo Pomurja – Sistem C sodelujejo občine Ljutomer, Sv. Jurij ob Ščavnici, Apače, Križevci, Gornja Radgona, Radenci, Veržej in Razkrižje, z namenom dolgoročne zagotovitve zanesljive oskrbe prebivalcev s kakovostno pitno vodo.

Veselimo se srečanja z vami!

Mag. Olga Karba,
županja Občine Ljutomer,
koordinatorica projekta

Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Kohezijskega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja okoljske in prometne infrastrukture za obdobje 2007–2013, razvojne prioritete Varstvo okolja – področje voda; prednostne usmeritve – Oskrba s pitno vodo.

Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Kohezijskega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja okoljske in prometne infrastrukture za obdobje 2007–2013, razvojne prioritete Varstvo okolja – področje voda; prednostne usmeritve – Odvajanje in čiščenje komunalnih odpadnih vod.

Ljutomer, 25. 11. 2015

Trajna vrednost projekta Oskrba s pitno vodo Pomurja – Sistem C

Ljutomer, 22. december 2015 –  Projekt Oskrba s pitno vodo Pomurja je največja infrastrukturna in okoljska naložba v Pomurju doslej. Z njim so pomurske občine...

Ob zaključku projekta Oskrba s pitno vodo Pomurja – Sistem C izšla zloženka za občanke in občane

Ljutomer, 24. december 2015 - Prebivalci občin Ljutomer, Sveti Jurij ob Ščavnici, Apače, Križevci, Gornja Radgona, Radenci, Veržej in Razkrižje so z izvedbo projekta Oskrba s pitno vodo Pomurja – Sistem C pridobili sodoben in zanesljiv vodovodni sistem, ki jih oskrbuje s kakovostno pitno...